Ahoj, milí čtenáři! Dnes vám chci ukázat, jak si připravit jednoduché a chutné jídlo z pražmy, kterou jsem našel v akci v supermarketu. Pražma je druh mořské ryby, která má bílé maso a jemnou chuť. Je bohatá na bílkoviny, omega-3 mastné kyseliny a vitamíny. A navíc je velmi snadná na přípravu! Potřebujete: - 1 pražmu (asi 1 kg) - 4 mrkve - 2 cibule - 1 svazek petržele - 2 lžičky římského kmínu - sůl, pepř, olivový olej Postup: 1. Troubu předehřejte na 180 °C. Pražmu omyjte, osušte a vykuchejte. Pokud chcete, můžete ji nechat vykuchat v obchodě, ale já si to rád dělám sám. Je to taková relaxace, když si pohrávám s rybími vnitřnostmi. 😂 2. Mrkev oloupejte a nakrájejte na kolečka. Cibuli oloupejte a nakrájejte na půlkolečka. Petržel nakrájejte nahrubo. Všechnu zeleninu smíchejte v míse a osolte, opepřete a přidejte římský kmín. Římský kmín dodá jídlu zajímavou chuť a vůni, ale pokud ho nemáte rádi, můžete ho vynechat nebo nahradit jiným kořením. 3.
"Žiju, nestylizuju..."
Óóó, no tak to je nádhera! Naservírovat vánočku takto by mě nenapadlo! Fakt úžasný nápad a extra vánoční :)
OdpovědětVymazatNááádhera!
OdpovědětVymazatObzvlášť oceňuju tu svícínko-kapličku, taky jsme takovou mívali...
OdpovědětVymazat[1]: A ještě si tak zalyžovat ...?
OdpovědětVymazat[2]: To eeextra potěší, předám.
OdpovědětVymazat[3]: Jak já tě ráda vidím. Ten svícínek je základní naší téměř - osmnáctileté rodiny a prvních vánoc. Oko jistí muž.
OdpovědětVymazatKrásná vánočka - mňam. Já si na vánočku ještě netroufla, letos jsem díky zažívacím potížím byla ráda, že jsemudělala alespoň nějaké cukroví, ale příští Vánoce se polepším a zavánočkuju
OdpovědětVymazatOpravdu nádhrná fotka plně vystihující atmosféru Vánoc.
[7]: Všechno má svůj čas.
OdpovědětVymazatHezký nápad. Vánočku mám moc ráda.
OdpovědětVymazatDobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?
OdpovědětVymazat