V našem Viet obchodě jsem narazila opět na něco. Pro mě nového. Uzený česnek. Země původu - Francie. Jedna palice za Kč 9,--. Slupky voní po kouři. Česnek sám o sobě v chuti ovlivněný není. Prostě, chutná česnekově, ani trochu kouřově. Jedinné, co jsem byla schopná ve vodách internetu vylovit za informace, bylo to, že uzením se pouze prodlužuje životnost česneku, uzením technologií teplého kouře po dobu sedmi dní se česnek konzervuje, chrání se tím při uskladnění proti plísním. Tak, jestli máte větší poznatky, nebo zkušenosti, směle sem s nimi do komentářů. Děkuji!
"Žiju, nestylizuju..."
Óóó, no tak to je nádhera! Naservírovat vánočku takto by mě nenapadlo! Fakt úžasný nápad a extra vánoční :)
OdpovědětVymazatNááádhera!
OdpovědětVymazatObzvlášť oceňuju tu svícínko-kapličku, taky jsme takovou mívali...
OdpovědětVymazat[1]: A ještě si tak zalyžovat ...?
OdpovědětVymazat[2]: To eeextra potěší, předám.
OdpovědětVymazat[3]: Jak já tě ráda vidím. Ten svícínek je základní naší téměř - osmnáctileté rodiny a prvních vánoc. Oko jistí muž.
OdpovědětVymazatKrásná vánočka - mňam. Já si na vánočku ještě netroufla, letos jsem díky zažívacím potížím byla ráda, že jsemudělala alespoň nějaké cukroví, ale příští Vánoce se polepším a zavánočkuju
OdpovědětVymazatOpravdu nádhrná fotka plně vystihující atmosféru Vánoc.
[7]: Všechno má svůj čas.
OdpovědětVymazatHezký nápad. Vánočku mám moc ráda.
OdpovědětVymazatDobry clanek, hezky blog, podivas se na muj webik?
OdpovědětVymazat