Najdi deset rozdílů ...
Ahoj, milí čtenáři! Dnes vám chci ukázat, jak si připravit jednoduché a chutné jídlo z pražmy, kterou jsem našel v akci v supermarketu. Pražma je druh mořské ryby, která má bílé maso a jemnou chuť. Je bohatá na bílkoviny, omega-3 mastné kyseliny a vitamíny. A navíc je velmi snadná na přípravu! Potřebujete: - 1 pražmu (asi 1 kg) - 4 mrkve - 2 cibule - 1 svazek petržele - 2 lžičky římského kmínu - sůl, pepř, olivový olej Postup: 1. Troubu předehřejte na 180 °C. Pražmu omyjte, osušte a vykuchejte. Pokud chcete, můžete ji nechat vykuchat v obchodě, ale já si to rád dělám sám. Je to taková relaxace, když si pohrávám s rybími vnitřnostmi. 😂 2. Mrkev oloupejte a nakrájejte na kolečka. Cibuli oloupejte a nakrájejte na půlkolečka. Petržel nakrájejte nahrubo. Všechnu zeleninu smíchejte v míse a osolte, opepřete a přidejte římský kmín. Římský kmín dodá jídlu zajímavou chuť a vůni, ale pokud ho nemáte rádi, můžete ho vynechat nebo nahradit jiným kořením. 3.
Tak to je hodně dobré . Vůbec mi to nedošlo, asi proto, že jsem tohoto Gurmána už rozstřihala (v rámci zachování prostoru). Už jsem se ale s kopírováním nebo opakováním receptů několikrát setkala .
OdpovědětVymazatTo se opravdu povedlo Nejen, že kradou z blogů recepty jako se to stalo mně! Pak také slíbí nápravu, více než rok uběhl a nic se neděje. A nejspíš dít nebude - toť serióznost takových časopisů
OdpovědětVymazatDokonce sami sobě kradou foto na titulní straně?! Není to první případ. Jsou schopni i stejnou fotku otisknout k různým receptům. To už je vrchol a pro mne pouze potvrzení, že kdybych takové časopisy kupovala, bylo by to prachsprosté vyhazování peněz
P.
Tak tomuhle říkám vrchol opovážlivosti. Kopírování a kradení recpetů mi dost vadí, ale aby si navzájem kradli i titulní stránky, to je opravdu výspa lenosti.
OdpovědětVymazatDost dobrý. Já tu Ženu a život už nesehnala, ale gurmána mám doma. Chtělo by to porovnat, kdo to vydal. Kdysi vycházel chvilku časopis Snadné vaření a časem jsem zjistila, že jsou to staré recepty z Apetitu a vydávala to stejná společnost!
OdpovědětVymazatJá bych to viděla na redakční spolupráci Nechtělo se jim vytvářet nové foto, sáhlo se do archivu.
OdpovědětVymazatPodívám se na zdroj fotografie. Podle mne je to stejný trapas, jako když se ve společnosti objeví více dam ve stejných šatech .
OdpovědětVymazatAhoj máš supr blog a nechceš být náhodou SB?
OdpovědětVymazatV časopisech to chodí asi tak... celý měsíc (někdy i měsíce) se připravují různé fotostory na možná i nemožná témata, každý se snaží mít něco, co nemá nikdo jiný, ale co si budeme namlouvat, na Vánoce bude vždycky vánoční cukroví a na velikonoce se vždycky bude péct beránek. Když se to pak všechno sejde na obrazovce toho nejnovější modelu Macu, zjistí ctihodný artdirector, že bohužel žádný z těch krásných obrázků není vhodný na titulku (kompozice, barevnost, originalita). Inu, zaloví se v mezinárodních fotobankách (Isifa, Profimedia, Allphoto), v případě Gurmánu a Chuťovky to vidím na klíčová slova: "christmas+decoration+sweet" a ono vždycky něco vypadne. Fotky jsou evidentně ze stejné série a je jasné, že art directoři obou médií fandí růžové
OdpovědětVymazatKdo si toho všiml? Gurmán už se nejmenuje Gurmán
OdpovědětVymazatVím, už od úterý,kdy vyšel.Ale nějak jsem nepřišla na to, co to má za význam, kromě toho úvodního sloupku. Podle mě název časopis nedělá.
OdpovědětVymazat