Lukáš ani Martin od svého posledního příspěvku v minulém měsíci nepolevili ve svém kuchařském úsilí, vaří a dokumentují dále. Z jejich galerie, rozšířené o další příspěvky, tu máte jejich náhodnou shodu ve stylizaci pokrmu. Vaření je přeci radost i hra a rádi si hrajeme přeci všichni, bez rozdílu věku!?
Ahoj, milí čtenáři! Dnes vám chci ukázat, jak si připravit jednoduché a chutné jídlo z pražmy, kterou jsem našel v akci v supermarketu. Pražma je druh mořské ryby, která má bílé maso a jemnou chuť. Je bohatá na bílkoviny, omega-3 mastné kyseliny a vitamíny. A navíc je velmi snadná na přípravu! Potřebujete: - 1 pražmu (asi 1 kg) - 4 mrkve - 2 cibule - 1 svazek petržele - 2 lžičky římského kmínu - sůl, pepř, olivový olej Postup: 1. Troubu předehřejte na 180 °C. Pražmu omyjte, osušte a vykuchejte. Pokud chcete, můžete ji nechat vykuchat v obchodě, ale já si to rád dělám sám. Je to taková relaxace, když si pohrávám s rybími vnitřnostmi. 😂 2. Mrkev oloupejte a nakrájejte na kolečka. Cibuli oloupejte a nakrájejte na půlkolečka. Petržel nakrájejte nahrubo. Všechnu zeleninu smíchejte v míse a osolte, opepřete a přidejte římský kmín. Římský kmín dodá jídlu zajímavou chuť a vůni, ale pokud ho nemáte rádi, můžete ho vynechat nebo nahradit jiným kořením. 3.
Mňam , hned bych si něco dala .)
OdpovědětVymazatVážně moc šikovní švagři. Hlavně se mi líbí měsíčkové volské oko s krásně rudým opileckým nosem
OdpovědětVymazatjde vidět, že kdo si hraje, nezlobí
Teda tak nápadité podání jsem ještě neviděla....super a 1*
OdpovědětVymazat[1]: + [2]: + [3]:
OdpovědětVymazatKluci jsou určitě rádi za komentáře.
P.S.
OdpovědětVymazatZapoměla jsem dodat za krásné a povzbuzující komentáře
Když chlapa baví vaření, tak je výsledek vždy vynikající!
OdpovědětVymazatP.
Kluci do toho šli jednoznačně umělecky Malá připomínka k Martinovi - protože bylo zrovna období úplňku, foodstyling volského oka měl respektovat daný stav Ovšem ten krásný srpek měsíce vypadá dobře a celé pojetí je humorné.
OdpovědětVymazat[7]: A to je teď lámu na Kejřovou!
OdpovědětVymazat