Lukáš ani Martin od svého posledního příspěvku v minulém měsíci nepolevili ve svém kuchařském úsilí, vaří a dokumentují dále. Z jejich galerie, rozšířené o další příspěvky, tu máte jejich náhodnou shodu ve stylizaci pokrmu. Vaření je přeci radost i hra a rádi si hrajeme přeci všichni, bez rozdílu věku!?
V našem Viet obchodě jsem narazila opět na něco. Pro mě nového. Uzený česnek. Země původu - Francie. Jedna palice za Kč 9,--. Slupky voní po kouři. Česnek sám o sobě v chuti ovlivněný není. Prostě, chutná česnekově, ani trochu kouřově. Jedinné, co jsem byla schopná ve vodách internetu vylovit za informace, bylo to, že uzením se pouze prodlužuje životnost česneku, uzením technologií teplého kouře po dobu sedmi dní se česnek konzervuje, chrání se tím při uskladnění proti plísním. Tak, jestli máte větší poznatky, nebo zkušenosti, směle sem s nimi do komentářů. Děkuji!
Mňam , hned bych si něco dala .)
OdpovědětVymazatVážně moc šikovní švagři. Hlavně se mi líbí měsíčkové volské oko s krásně rudým opileckým nosem
OdpovědětVymazatjde vidět, že kdo si hraje, nezlobí
Teda tak nápadité podání jsem ještě neviděla....super a 1*
OdpovědětVymazat[1]: + [2]: + [3]:
OdpovědětVymazatKluci jsou určitě rádi za komentáře.
P.S.
OdpovědětVymazatZapoměla jsem dodat za krásné a povzbuzující komentáře
Když chlapa baví vaření, tak je výsledek vždy vynikající!
OdpovědětVymazatP.
Kluci do toho šli jednoznačně umělecky Malá připomínka k Martinovi - protože bylo zrovna období úplňku, foodstyling volského oka měl respektovat daný stav Ovšem ten krásný srpek měsíce vypadá dobře a celé pojetí je humorné.
OdpovědětVymazat[7]: A to je teď lámu na Kejřovou!
OdpovědětVymazat