Když si chceme dopřát dobrou, výbornou, skvělou snídani, vždy skončíme u vajíček. "Volské voko" se šunkou, míchaná vejce na slanině, se škvarky... Držte se Gordona a dočkáte se vynikajících, sametově hebkých míchaných vajec. Vyzkoušeno! Doporučeno!
V našem Viet obchodě jsem narazila opět na něco. Pro mě nového. Uzený česnek. Země původu - Francie. Jedna palice za Kč 9,--. Slupky voní po kouři. Česnek sám o sobě v chuti ovlivněný není. Prostě, chutná česnekově, ani trochu kouřově. Jedinné, co jsem byla schopná ve vodách internetu vylovit za informace, bylo to, že uzením se pouze prodlužuje životnost česneku, uzením technologií teplého kouře po dobu sedmi dní se česnek konzervuje, chrání se tím při uskladnění proti plísním. Tak, jestli máte větší poznatky, nebo zkušenosti, směle sem s nimi do komentářů. Děkuji!
Komentáře
Okomentovat