V našem Viet obchodě jsem narazila opět na něco. Pro mě nového. Uzený česnek. Země původu - Francie. Jedna palice za Kč 9,--. Slupky voní po kouři. Česnek sám o sobě v chuti ovlivněný není. Prostě, chutná česnekově, ani trochu kouřově. Jedinné, co jsem byla schopná ve vodách internetu vylovit za informace, bylo to, že uzením se pouze prodlužuje životnost česneku, uzením technologií teplého kouře po dobu sedmi dní se česnek konzervuje, chrání se tím při uskladnění proti plísním. Tak, jestli máte větší poznatky, nebo zkušenosti, směle sem s nimi do komentářů. Děkuji!
"Žiju, nestylizuju..."
To je povedené video. Taková selská omeleta á la Jamie ))
OdpovědětVymazatP.
[1]: Mě fascinuje ten trh a výběr! Mám s Jamiem stejný sporák, tedy jen o dovolené :).
OdpovědětVymazatTak to se máš. Na té jedné pánvi, to byly stejně bezva "vychytávky".Dobře, že je tu další blog Ať se Ti daří a ať z něj máš radost
OdpovědětVymazatP.
[3]: Děkuji.
OdpovědětVymazat