Kdo se bojí, nesmí do lesa, ale to si nedá něco - opravdu moc dobrého:
Když už nevím, co vařit, podívám se v pátek na Apetitus.cz a zjistím, že na Chutném zakousnutí vaří Alenka gulášovku. Projedu tedy Alence její kuchyni. Ač nás vepřové opět straší, nic nedbám a do oka mi padnou kotlety z bavorského lesa.
Okamžitě vím, že mě k nim budou chutnat domácí špecle, tak, jak jsem se je naučila u Šárky.
Recepty vám přepisovat nebudu, krásně si o nich přečtete u autorek.
Ač nemám ráda roztomilé zdrobněliny, taky musím říct jedno velké MŇAM. Šťáva pod maso je tvořená kombinací čerstvých hub (v mém případě ze zásoby uvařených a zmražených), černého piva, česneku, cibule a tymiánu. Geniální. Doporučuju vyzkoušet!
to vypadá velice chutně hned jsem dostal chuť na něco dobrého...
OdpovědětVymazatAjojky prosím o hlas pre Jajiku tu: http://latest-sims.blog.cz/1102/sonb-2011-6-kolo-semifinale#komentare Rada oplatím
OdpovědětVymazatal bych si
OdpovědětVymazatahojky, prosím koukneš na můj blog? děkuji
OdpovědětVymazatp.s. máž to tu faine
Určitě šikovná kombinace, pivo a houby, to nesmím zapomenout, to se bude jistě ještě teď v zimě hodit!
OdpovědětVymazatBáječná kombinace, jen škoda, že všechny lesní houby už mám zlikvidované a s žampiony by to nebylo asi ono .. ty špecel mě lákají, asi brzy vyzkouším!
OdpovědětVymazat[5]: Velice mile mě kombinace překvapila.
OdpovědětVymazat[6]: Žampiony by nedali takovou vůni ani možná tak pěknou barvu. Budeš si muset počkat a vyrazit do lesa s košíkem.
OdpovědětVymazatJedno velké "ˇMňam" Opravdu poctivé domácí jídlo umí zahřát už jen pouhým pohledem a představou. Jaké by to asi bylo, kdyby to doma zavonělo ... Líbí se mi tvá lesní aranž. Vůně lesa v talíři i pod talířem P.S.
OdpovědětVymazatNedávno jsem procházela místní prodejny a hledala takový pěkný kostkovaný ubrus, jako máš ty. Pro jižní Čechy bývaly tyhle ubrusy docela běžná záležitost. Látka se zde vyráběla a o ubrusy nebyla nouze. Pohádka minulosti. Všechno se dováží z Číny a sehnat roztomilý károvaný ubrus je téměř nemožné
To vypadá moc dobře! A ten velký kus masa, taky musím říct mňam Takové jídla kdyby nám dělali ve školní jídelně, byla bych jak v nebi
OdpovědětVymazat[9]: Lesní aranž vůbec nebyla prvoplánovitě připravovaná, šišek, kamínků a jiných přírodních pokladů máme díky malé Aničce naaranžováno různě po bytě.
OdpovědětVymazatTradiční "česká kostka" je z Indie a je to pouze prostírání. Výprodej z Hypernovy, ale velice kvalitní kousek. Vím, co máš na mysli, tradiční česká látka bude dnes možná pocházet jen z uměleckých dílen.
[10]: Milá Catalino, veliká porce masa je pouhý klam a klame talíř - je dezertní, jediný bílý kousek bez dekoru, který mám
OdpovědětVymazatJá je dělávám i bez piva a jsou taky moc dobré Krásná lesní dekorace.
OdpovědětVymazat[12]: Páni, tak teď si mě dostala To by mě vživotě nenapadlo
OdpovědětVymazat[14]: Omlouvám se, nějak se mi do jména podařilo napsat tvoje místo mého
OdpovědětVymazat