"Mami, jsou nějaký divný, taky do nich dáváš slunečnicový olej?"
zdroj obrázeku ČT1
Co nového člověk neobjeví, když neošetřuje maroda.
Když už jsme u těch televizních pořadů, co říkáte nové foodcelebritě Daniele Šikorové v Česku na talíři?
zdroj obrázku TV Prima
Pan Sapík pro mě představuje záruku tradici i odlehčení české kuchyně, už hodně dlouho se chystám do jeho restaurace U koně na Klokočné, když už to máme kousek.
Daniele to nevěřím, až tak, že jsem si pořad nepustila.
Myslím si, že v sítích, foodblozích, v okolí food časopisů se pohybuje mnoho odborněji zaměřených nebo zasvěcených lidí, se kterými by mě ten čas bavil strávit. Kteří vědí, o čem mluví.
Já bych na Sapíkova koně zas tak natěšená nebyla. V létě jsem zkusila a nebyla jsem úplně nadšená, možná právě kvůli velkému očekávání...
OdpovědětVymazatMoje řeč, já jsem si tedy ze zvědavosti pustila a více už to dělat nebudu. další hvězda po Markétě Hrubešové, děkuji pěkně, nemusím vidět vše :)
OdpovědětVymazat[1]: Aha.
OdpovědětVymazat[2]: Je to škoda, takhle klesnout po Italovi v kuchyni.
OdpovědětVymazat